pátek 29. srpna 2014

Těším se! (5)

Tentokrát vás nevtáhnu do žádného fantastického světa, ani nedojmu na pohnutým osudem a ani nevytáhnu na povrch vaší dětskou dušičku, tentokrát se moji milí čtenáři budeme bát :). A když bát, tak podle jednoho z mistrů strašidelných příběhů a historek, které ve vaší duši zanechají hlubokou černou tajemnou propast, kam padají všechna možná vysvětlení nevysvětlitelného :). Jedná se o mistra mistrů, mého velkého oblíbence, Edgar Allan Poea :).

STONEHEARST ASYLUM 

Žánr: thriller, horror
Režie: Brad Anderson (seriály Hranice nemožného, Almost human)
Země původu: USA
Premiéra v českých kinech: zatím neznámé

 
Popis:  "Příběh sleduje osud mladého lékaře (Jim Sturgess), který nedávno promoval na Harvardově univerzitě. Aby načerpal nové zkušenosti, přijme místo v ústavu pro duševně choré. Během svého pobytu se zamiluje do jedné z pacientek (Kate Beckinsale) a také za nějakou dobu svého působění zjištuje, že v ústavu došlo k šokujícím personálním změnám." (zdroj ČSFD)



Trailer:

Jak je něco od E.A.Poe, stojí to za to :). Tento film je podle povídky The System of Doctor Tarr and Professor Fether, kterou jsem ještě bohužel nečetla, ale v nejbližší době se na to chystám :).

Všeobecně je prostředí psychiatrických léčeben dost vyhledávaným ve filmovém světě, zejména v tom hororovém, a většinou se jedná o podařené kousky, vzpomeneme-li si například na Prokletý ostrov nebo Sucker Punch, také seriálová Once upon a Wonderland nám začínala v psychiatrické léčebně. Já osobně budu doufam ve stejný úspěch a ač horory nerada, na tohle se těším :).

Co vy? Zaujalo vás to nebo podobné věci nejsou pro vás? Budu ráda, když se mi ozvete :).
Vaše

Žádné komentáře:

Okomentovat