úterý 23. září 2014

Těším se! (6)

Kdyby nebylo Harryho Pottera z pera úžasné J.K.Rowlingové, neznal by filmový svět spoustu nadaných mladých herců jako Emu Watsone, Ruperta Grinta a v neposlední řadě taky Daniela Radcliffea. Na Danielovi je nejlepší, že mu sláva příliš nestoupla do hlavy a sám se sebou je dle jeho slov ve filmech často nespokojený a přemýšlí, jak by se to ještě dalo vylepšit. A možná proto dostává různorodé nabídky na filmy, tím posledním je

HORNS

Žánr: drama, thriller, fantasy, horror
Režie: Alexandre Aja (Zrcadla, Hory mají oči)
Země původu: USA, Kanada
Premiéra v českých kinech: zatím neznámé

Popis: "Ig Perrish (Daniel Radcliffe) si dlouhý čas žil jako v bavlnce. Pocházel z majetné hudebnické rodiny, peníze rozhazoval hrstmi a dokonce získal ženu svých snů, krásnou červenovlasou Merrin Williamsovou. Jenže potom se všecko pokazilo. Merrin byla za neobjasněných okolností znásilněná a zavraždená a jelikož vraha se nepodařilo vypátrat, vina padla na jediného podezřelého: samotného Iga. Co na tom, že to neudělal, když lidi ho už odsoudili. Se znamením vraha na svém čele žije Ig jak se říká ze dne na den, je časteji opilý, jako střízlivý. Když se však po jedné z propitých nocí mladík ve svém apartmánu probudí, zjistí, že něco není úplně v pořádku. Z čela mu totiž vyroste dvojice podivných rohů a navíc mu lidi v jeho okolí z nevysvětlitelných příčin začnou vyjevovat svoje najtajnější a najzvrhlejší touhy a přání. Ig si uvědomí, že s touto nově nabytou schopností získal prostředek, jak Merrininho vraha vypátrat. Rozhodne se konat..." (zdroj: ČSFD)

Trailer:


Film je samozřejmě podle knižní předlohy od Joea Hilla a nabízí téma sice fantastické, ale také k zamyšlení nad tím, jestli je možné vzít spravedlnost do vlastních rukou a jestli někdy opravdu jsme jediným, kdo to může udělat. A jaké to je, když vás lidi bezdůvodně z něčeho odsoudí a vy se nemáte jak bránit. 

Už v traileru je poznat, jak Daniel úžasně využívá svůj herecké potenciál, který předvedl například i ve filmu Žena v černém. Jen tak dál milý Daniely :).

Těšíte se jako já na mrazivou podívanou? Jsem zvědavá na vaše názory :).
Vaše 

Žádné komentáře:

Okomentovat